Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Principala emisiune informativă de la TVR MOLDOVA împlineşte cinci ani de emisie

De cinci ani - punte informaţională între românii de pe cele două maluri ale Prutului. Astăzi, Telejurnalul de la TVR Moldova împlineşte cinci ani de existenţă. În toată această perioadă, principala emisiune informativă a postului românesc de la Chişinău a difuzat mii de ştiri şi reportaje şi a transmis, în direct, cele mai importante evenimente din Republica Moldova, din România şi din lume.

Telejurnalul TVR Moldova a creat, prin informaţie, o punte de legătură între românii de pe cele două maluri ale Prutului. În cei cinci ani de existenţă, principala emisiune informativă a postului nostru de televiziune a devenit un model de imparţialitate, exactitate şi rapiditate în peisajul media din Republica Moldova. Primele ştiri ale zilei vi le aduce Victoria Colesnic, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13.00.  
 
VICTORIA COLESNIC, prezentator, TVR MOLDOVA: „Telejurnalul TVR Moldova înseamnă ştiri echilibrate echidistante şi din mai multe surse. În condiţiile în care majoritatea posturilor TV din Moldova sunt aservite politic, pentru mine trebuie să recunosc că este o onoare să prezint ştirile de la TVR Moldova pentru că promovează adevăratele valori, valorile europene.”
 
La ora 18:00, vă spune “buna seara” Stela Dănilă, prezentatoarea celei mai importante editii de stiri a zilei.
 
În week-end, tot de la ora 18.00, Telejurnalul TVR Moldova este prezentat de Victoria Ocara.  
 
Cu ajutorul Svetlanei Gudumac ştirile de la TVR Moldova sunt înţelese şi de telespectatorii cu deficiente de auz.
 
Pe parcursul celor cinci ani, TVR MOLDOVA a lansat zeci de campanii în care au fost reflectate cele mai importante evenimente sociale, politice, economice şi culturale din spaţiul românesc.
 
Oameni interesanţi, ingenioşi, cu iniţiativă şi originali, care merită să fie cunoscuţi de o lume întreagă sunt prezentaţi, în prim-plan, la "Interviurile Telejurnalului". O emisiune lansată de Vitalie Guţu si, mai apoi, preluată de Victoria Ocara.
 
Telejurnalul TVR Moldova promite să rămână, pe mai departe, o voce puternică, ce va promova valorile autentice româneşti, europene şi euroatlantice şi va contribui, în continuare, la apropierea dintre România şi Republica Moldova.  
Similare
RECOMANDĂRI