Maia Sandu: Concursul CSP a fost oprit. R. Moldova are în aceste moment nevoie de oameni curajoşi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Sandu: Concursul CSP a fost oprit. R. Moldova are în aceste moment nevoie de oameni curajoşi

Republica Moldova încă nu poate răsufla uşurată în privinţa unui procuror general integru. Asta o spune Maia Sandu, prim-ministrul ţării, care invită oamenii cu verticalitate să-şi depună dosarul pentru această funcţie.

Momentul în care vom putea răsufla cu uşurare şi speranţă că Moldova are un Procuror General demn şi integru încă e departe”, spune Maia Sandu, însă spune că votarea în două lecturi a modificărilor la Legea Procuraturii, în formula propusă de Guvern, a fost un pas mare şi că „demonstrează că avem curaj, argumente şi motivaţie să demontăm, cărămidă cu cărămidă, sistemul construit de Plahotniuc în justiţie”.

„Concursul CSP a fost oprit. Oamenii vor reformă reală, ei aşteaptă de la noi acţiuni dure şi azi am livrat prima porţie. Vor mai urma. R. Moldova are nevoie în aceste momente de oameni curajoşi. Oameni care să lupte de partea poporului contra hoţiilor şi schemelor. Şi acum fac apel la potenţialii candidaţi la funcţia de Procuror General:

Noi am construit podul pentru un procuror reformator, curajos şi integru. Dar acesta trebuie trecut de oameni cu verticalitate din domeniul justiţiei. Vă rog să aplicaţi la această funcţie”, este apelul prim-ministrului.

Similare
RECOMANDĂRI