O a doua persoană a murit în Italia din cauza noului coronavirus. În Coreea de Sud s-a dublat numărul de îmbolnăviri
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O a doua persoană a murit în Italia din cauza noului coronavirus. În Coreea de Sud s-a dublat numărul de îmbolnăviri

Încă o persoană a murit în Italia din cauza noului coronavirus, numărul victimelor ajungând astfel la două. Este vorba despre o femeie din Lombardia.

Decesul survine la câteva ore după ce un bărbat în vârstă de 78 de ani a murit vineri noapte aproape de regiunea veneţiană Padova.

Italia a raportat primul său deces din cauza noului coronavirus, sâmbătă dimineaţă, iar numărul de persoane infectate în peninsulă a crescut la 19, anunţă presa italiană.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani dintr-un oraş din nordul regiunii Veneto, a murit vineri, a anunţat agenţia de ştiri ANSA. De asemenea, în Lombardia, au fost confirmate cel puţin 14 cazuri noi, numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 19.

Noile îmbolnăviri au fost confirmate într-o serie de orăşele de la sud-est de Milano.

Primul care s-a îmbolnăvit a fost un alergător italian în vârstă de 38 de ani după ce s-a întâlnit cu cineva care s-a întors din China pe 21 ianuarie, fără să prezinte simptome ale noului virus, au anunţat autorităţile medicale italiene.  Bărbatul de 38 de ani este acum internat în stare critică, scrie presa din Italia. Soţia sa şi un prieten au fost şi ei testaţi pozitiv.

De asemenea, trei pacienţi de la spitalul din Codogno, unde s-a prezentat bărbatul cu simptome asemănătoare celor de gripă, sunt infectaţi. La fel şi cinci asistente medicale şi doctori.

Similare
RECOMANDĂRI