VIDEO. Prima seară a Festivalului Internaţional de muzică Cerbul de Aur. Primii 6 concurenţi au interpretat melodii româneşti
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Prima seară a Festivalului Internaţional de muzică Cerbul de Aur. Primii 6 concurenţi au interpretat melodii româneşti

Seară plină de emoţie în Piaţa Sfatului din Braşov. A început Festivalul International de muzică Cerbul de Aur. 12 concurenţi se luptă să câştige marele trofeu, placat cu aur de 24 de karate. Joi seară, primii 6 concurenţi au interpretat melodii româneşti, iar ceilalţi melodiile alese din repertoriul internaţional.


Primii 6 concurenţi au avut cele mai mari emoţii. Cu toate ca repetaseră, le-a fost dificil să cânte în limba română.

Mai relaxaţi au fost următorii 6 participanţi, care au interpretat piese din repertoriul internaţional.

Vineri seară, va fi rândul lor să cucerească juriul internaţional cu melodiile româneşti.

Toţi au fost acompaniaţi de Big Bandul Radio România şi orchestra operei din Braţov.

Toţi se luptă pentru a fi marele câştigător. La baza trofeului Cerbului de Aur stă un soclu din piatră, care sugerează forţa şi continuitatea festivalului de la poalele Tâmpei.

Are 25 de centimetri înălţime şi este placat cu aur de 24 de karate. Câştigătorii locurilor I, II şi III vor primi trofee mai mici, placate cu aur, argint şi bronz.

Un moment de excepţie a fost oferit de Laura Bretan, Olivier Kaye - câştigătorul locului 1 şi al publicului de anul trecut - şi Ester Peony -reprezentata României la Eurovision.

Trio-ul a fost acompaniat de un violonist care a cântat pe Turnul din Piaţa sfatului.

Atmosfera incendiară a fost completată de un concert de excepţie al lui Stefan Bănica Jr. Show-ul a fost marcat de câteva momente inedite: duetul cu tatăl sau şi gospel cu influenţe de muzica populară.

Spectatorii au dansat şi au plecat acasă fericiţi.

A doua seară a concursului îi va aduce pe scena din Braşov pe Irina Rimes şi Emeli Sandé.

Similare
RECOMANDĂRI