VIDEO. Înscrierile pentru Cerbul de Aur rămân deschise până pe 6 iulie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Înscrierile pentru Cerbul de Aur rămân deschise până pe 6 iulie

Cerbul de Aur este pregătit să vă uimească anul acesta cu o ediţie de poveste. Mai dinamică, mai energică, mai pe gustul publicului tânăr, dar şi pentru publicul fidel. La jumătatea perioadei de înscriere, Cerbul are concurenţi din 6 ţări. Şi mai e timp pentru înscrieri până pe 6 iulie. Apoi juriul selecţiei va decide artiştii care vor intra în competiţie.

Cerbul de Aur a stârnit interesul artiştilor din străinatate, care s-au grăbit să se înscrie în competiţie.

Înscrierile pentru concursul Cerbul de Aur se fac până pe 6 iulie, pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro. Acolo găsiţi şi regulamentul concursului. La finalul perioadei de înscrieri, juriul selecţiei va alege 12 artişti, care vor intra în competiţie.

Anul acesta, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2019 va avea un format inedit: două zile de concurs, o gală de premiere, un spectacol folcloric şi multe evenimente cu totul speciale pentru publicul fidel celui mai mare festival internaţional de muzică din România.

În cele 18 ediţii de până acum, Cerbul de Aur au adus nume mari pe scena din Piaţa Sfatului: Diana Ross, Julio Iglesias, Christina Aguilera, Ricky Martin, Patricia Kaas, Toto Cutugno, UB 40, Scorpions, Pink, Nicole Scherzinger şi James Blunt.

Cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România va avea loc la finalul lunii august, în Braşov.

Similare
RECOMANDĂRI