VIDEO. Festivalul Cerbul de Aur începe în această seară. Membrii juriului au ajuns în ţară
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Festivalul Cerbul de Aur începe în această seară. Membrii juriului au ajuns în ţară

Emoţiile cresc în Piaţa Sfatului din Braşov. Diseară, începe cel mai aşteptat festival internaţional de muzică, Cerbul de Aur. 'Un festival din Est care arată ca-n Vest', aşa cum a scris presa internaţională încă de la prima ediţie. Membrii juriului au ajuns deja în ţară şi sunt gata să aleagă câştigătorul trofeului Cerbul de Aur.

Un festival din Est, care arata ca-n Vest, aşa cum a scris presa internaţională, de la prima ediţie.

Anul acesta, pe scena Cerbului de Aur vor urca doi dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului: Ronan Keating şi Emelie Sande. Iar în Piata Sfatului din Braşov pregătirile sunt în plină desfăşurare.

Pentru a intra la spectacole, trebuie să aveţi biletele la voi. Atenţie, nu veţi putea intra cu mâncare, băuturi, bagaje voluminoase, spray-uri, lasere, obiecte contondente, aparate profesionale de filmat şi fotografiat. Porţile de acces se deschid la ora 19:30 şi este recomandat să ajungeţi aici din timp pentru a evita aglomeraţia.

Cei care şi-au cumpărat abonamente trebuie să le păstreze pe toată perioada festivalului. În plus, în prima seară de festival, vor primi şi brăţări de acces pe care trebuie să le prezinte împreună cu abonamentele la fiecare intrare. Dacă pierdeţi abonamentul sau brăţara, nu veţi putea intra. Accesul pentru rândurile din faţa scenei şi zona VIP se va face pe la intrarea A, din strada Mureşenilor. Iar cei care au cumpărat bilete la celelalte categorii au la dispoziţie alte trei puncte de acces.

Minorii cu vârsta de până la 14 ani pot intra la spectacole cu bilete şi însoţiţi de adulţi.

Similare
RECOMANDĂRI