VIDEO. Cerbul de Aur 2019. Ordinea în care concurenţii vor interpreta melodia românească
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Cerbul de Aur 2019. Ordinea în care concurenţii vor interpreta melodia românească

La Braşov se munceşte de la primele ore. Cerbul de Aur intra în linie dreapta şi concurenţii au mai făcut un pas. Luni, au tras la sorţi ordinea în care vor interpreta melodiile în limba română.


Joi, 22 august - prima seară de concurs - şase artişti vor interpreta melodia ȋn limba română, iar şase o piesă din repertoriul propriu, urmând ca vineri, ȋn cea de-a doua seară a concursului, după acelaşi algoritm, ceilalţi şase finalişti să interpreteze melodia ȋn limba română, respectiv pe cea din repertoriul propriu.

În cadrul evenimentului, care a avut loc în prezenţa concurenţilor, fiecare finalist a extras câte un bilet pentru a afla ziua ȋn care va interpreta melodia românească.

Tragerea la sorţi s-a făcut ȋn ordinea alfabetică a ţărilor din care provin concurenţii. Doi dintre aceştia nu au ajuns ȋncă la Braşov, dar au ȋmputernicit, ȋn scris, organizatorii, să-i reprezinte.

Conform tragerii la sorţi, concurenţii vor interpreta melodia românească în următoarea ordine:

Prima seară:

 1. Syuzanna Melqonyan – Armenia (cu piesa „Pe aripi de vânt” – Delia)
 2. Sara De Blue – Austria (cu piesa „Ce are ea” – Delia)
 3. Tamara – Georgia (cu piesa „De la capăt” – Voltaj)
 4. Monika Marija – Lituania (cu piesa „Mă ucide ea” – Mihail)
 5. Anna Odobescu – Moldova (cu piesa „Un actor grăbit” – Laura Stoica)
 6. Florin Răduţă – România (cu piesa „Dragostea rămâne” – Andra)

Ȋn cea de-a doua seară:

 1. Alfie Arcuri – Australia (cu piesa „Acasă” – Smiley)
 2. Cynthia Verazie – Cipru (cu piesa „Cât de frumoasă eşti” – Mihai)
 3. Veronica Liberati – Italia (cu piesa „Bună seara, iubite” – Loredana)
 4. Eliza G – Italia (cu piesa „Creioane colorate” – Feli)
 5. Ralfs Eilands – Letonia (cu piesa „Apa” – Loredana)
 6. Renate – România (cu piesa „Ploaia şi noi” – Doina Badea)

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00.

Pentru cele patru zile ale evenimentului, organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj - în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

Similare
RECOMANDĂRI