Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Spectacolul grandios "România Centenar" a încheiat Festivalul ”Cerbul de Aur” de la Braşov

Muzica populară a răsunat, aseară, în Piaţa Sfatului din Braşov, în ultima seară a Cerbului de Aur. Gazda spectacolului, Iuliana Tudor, i-a purtat pe spectatori şi telespectatori prin toate zonele ţării şi le-a prezentat, prin muzică şi dans, cei 100 de ani de România.

A cincea seară a festivalului a fost deschisă de 100 de căluşari. Artiştii au prezentat cele mai frumoase cântece, dansuri şi tradiţii din fiecare regiune a României.

Soliştii şi dansatorii au fost însoţiţi pe scenă de Orchestra "Lăutarii" din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Pentru spectacolul de aseară, orchestra a fost mărită cu încă 50 de instrumentişti.

Spectactorii au fost cuceriţi de muzica tradiţională românească. Recitalurile serii au fost oferite de Grigore Leşe şi Damian Drăghici Band.

Un moment special a fost pregătit de Alex Calancea Band alături de Orchestra ”Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros. Au transpus pe muzică rock melodii din repertoriul popular.

Seara "România Centenar" a fost încheiată cu proiectul „Toţi K1 Pentru România", cu o distribuţie de gală: Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, Grupul instrumental „Crai Nou", Trupa K1, actorii Vlad Rădescu, Mihaela Rădescu şi Sorin Frâncu.

Artiştii au evocat personalităţile proeminente şi cele mai semnificative evenimente care au marcat Unirea românilor.

Similare
RECOMANDĂRI