Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ronan Keating a ajuns la Braşov. "Abia aştept să mă întâlnesc cu voi pe scenă", a spus starul irlandez, care va susţine în această seară un recital la Festivalul Cerbului de Aur

Ronan Keating a ajuns la Braşov. Starul irlandez a aterizat cu un avion privat la Ghimbav şi le-a transmis fanilor că abia aşteaptă să se întâlnească cu ei.

"Sunt Ronan Keating. Abia aştept să mă întâlnesc cu voi pe scenă. Dumnezeu să vă binecuvânteze!"

Starul irlandez va susţine un recital în această seară, cea de gală a Festivalului.

Veţi avea ocazia să ascultaţi piese precum When You Say Nothing at All. Melodia starului irlandez a fost pe coloana sonoră a filmului "Notting Hill" şi a făcut înconjurul lumii, plasându-se pe primul loc în topurile din mai multe ţări.

Pe scena din Piaţa Sfatului, Ronan Keating va susţine un recital incendiar, din care nu va lipsi nici melodia "If Tomorrow Never Comes", care ne-a cucerit pe toţi, indiferent de vârstă.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de albume.

Din anul 2000 a decis să meargă pe cont propriu. În cariera solo, artistul irlandez a lansat nu mai puţin de zece albume, pe care le-a vândut în 20 de milioane de exemplare.

Similare
RECOMANDĂRI