Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cerbul de Aur 2019: Trei zile până la marele spectacol

La Braşov se lucreaza in ritm intens, pentru ca totul sa fie gata in seara de deschidere a festivalul Cerbul de Aur. Si concurenţii au mai făcut un pas - astăzi s-a tras la sorţi ordinea în care vor interpreta melodiile în limba română.

Pe 22 august, prima seară de concurs, şase artişti vor interpreta melodia ȋn limba română, iar alti şase o piesă din repertoriul propriu, urmând ca vineri, ȋn cea de-a doua seară a concursului, după acelaşi algoritm, sa faca rocada.

Tragerea la sorţi s-a făcut ȋn ordinea alfabetică a ţărilor din care provin concurenţii. Doi dintre aceştia nu au ajuns, ȋncă, la Braşov, dar au ȋmputernicit organizatorii, să-i reprezinte. Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes sau Corina Chiriac.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.
 
Similare
RECOMANDĂRI