VIDEO. Artiştii prezenţi anul acesta la Cerbul de Aur urcă pe o scenă cât 1000 de televizoare. Echipele TVR au început amenajarea scenei şi a gradenelor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Artiştii prezenţi anul acesta la Cerbul de Aur urcă pe o scenă cât 1000 de televizoare. Echipele TVR au început amenajarea scenei şi a gradenelor

Artiştii care vin anul acesta la Cerbul de Aur urcă pe o scenă cât 1000 de televizoare, iar organizatorii promit un Festival strălucitor! Piaţa Sfatului din Braşov s-a transformat într-un adevărat furnicar de oameni şi echipamente. Echipele TVR au început amenajarea scenei şi a gradenelor, iar săptămâna viitoare vor fi instalate echipamentele audio şi de lumini. Faţă de anul trecut, suprafaţa se restrânge, pentru a lăsa mai mult loc turiştilor care vin în centrul istoric al Braşovului.


Echipele TVR au lucrat încă de dimineaţă şi au delimitat şantierul. Sosesc deja materialele, iar structura scenei prinde contur. În total, aproape 100 de tiruri cu echipamente vin la Braşov, special pentru festival.

Pentru turiştii care trec prin Piaţa Sfatului, în mijlocul şantierului va fi amenajat un culoar de trecere. TVR şi autorităţile locale au stabilit să restrângă puţin suprafaţa scenei, pentru a lăsa mai mult loc teraselor care animă centrul Braşovului.

Artiştii vor urca pe o scena de 800 de m2, cu 400 m2 de ecrane de LED, echivalentul a o mie de televizoare. O scenă cu un concept clasic, pentru un eveniment cu clasă şi de tradiţie, dar care se poate transforma ca să fie în ton cu show-ul fiecărui artist.

Pentru localnici, Cerbul de Aur rămâne un mijloc excelent de promovare a oraşului.

Ca şi anul trecut, comandamentul de coordonare al festivalului este amenajat în Casa Negustorilor din Piaţa Sfatului. Exact peste o săptămână, scena trebuie să fie gata pentru probe tehnice şi imediat încep repetiţiile.

Cerbul de Aur va fi transmis în exclusivitate de Televiziunea Română în perioada 22-25 august.

Similare
RECOMANDĂRI