Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cei mai mulţi dintre candidaţii la Primăria Chişinău au venit la vot cu soţiile

Aspiranţii la fotoliul de primar al Chişinăului au vrut să demonstreze că sunt adevăraţi familişti aşa că au venit la vot alături de soţii, copii, nepoţi sau prietene.

Candidatul PSRM, Ion Ceban, cât şi cel al Blocului ACUM, Andrei Năstase au venit însoţiţi de soţii.

„Eu am votat pentru ca copii noştri, vorbesc despre copii în general, să aibă un viitor în acest oraş, oraşul natal. Să nu vrea să plece dar să-şi admire propriul oraş”, a spus Tatiana Ceban, soţia lui Ion Ceban.

„Este o zi frumoasă, sper să fie mâine şi mai frumoasă eu vă îndemn să ieşiţi cu toţii la vot pentru acest oraş, viitorul lui”, a declarat Angela Năstase, soţia lui Andrei Năstase.

Cu soţia la braţ a venit şi Valeriu Munteanu, candidatul USB. Aceasta însă nu a făcut declaraţii pentru presă. În schimb, un mesaj a avut soţia lui Octavian Ţîcu, candidatul PUN.

„Eu am votat pentru oraşul libertăţii noastre, un oraş modern, dezvoltat, inteligent”, a spus Vioriţa Ţîcu.

Alexandru Fetescu, candidatul PLDM, a venit la vot cu soţia şi băieţelul lor. În această componenţa s-a afişat şi Vlad Ţurcanu, candidatul PPR. La braţ cu soţia, dar şi cu cei doi nepoţi, s-a prezentat la vot si Ion Diacov, candidatul Partidului Nostru.

Deşi nu este căsătorit, Victor Chironda a ţinut neapărat să vină la vot cu prietena sa, Tamara.

Dintre toţi candidaţii, se pare că cea mai mare susţinere vizibilă din partea familiei a avut-o Teodor Cîrnaţ, candidatul Partidului "Voinţa Poporului". El a venit la secţia de votare împreună cu soţia sa şi cei 7 copii.
Similare
RECOMANDĂRI