Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Alegătorii sunt aşteptaţi la secţiile de votare până la ora 21:00

Iar acum propun să mergem la o secţie de votare din Chişinău acolo unde se află Svetlana Gore care a urmărit pe parcursul zilei procesul electoral.

Imediat ce s-au deschis secţiile de votare au început să vină şi primii alegători. Printre aceştia s-au numărat cei care merg la serviciu dar şi membrii birourilor electorale.

„-Mă grăbesc la lucru. -Ce aşteptări aveţi de la aceste alegeri? -Aşteptăm ceva să se schimbe pentru toţi, şi pentru Chişinău şi pentru ţară.”

„- De ce atât de dimineaţă? - La muncă trebuie să plec şi înainte de asta am decis să vin să votez. Să-mi fac datoria.”

„Având o pauză, până când alegătorii se mai reţin, am hotărât să votăm noi primii, căci pe urmă vin alegătorii, suntem ocupaţi şi nu avem timp.”

„Noi trebuie să facem viitorul, să alegem pe cei buni la conducere ca să ajungem pe drumul cel bun. Un om gospodar de dimineaţa se trezeşte, fa
ce curat împrejurul casei. Aşa şi aici, am venit ne-am făcut datoria şi ne ducem.”

„-De ce atât de devreme? -Ca să fim primii. Asta înseamnă că vrem un viitor mai bun, mai frumos şi pentru viitorul nostru. Fără corupţie, fără cumătrism. Eu cred, eu mă rog.”

În Municipiul Chişinău şi în suburbiile capitalei Republicii Moldova au fost deschise peste 300 de secţii de votare. Acestea vor fi deschise până la ora 21.
Similare
RECOMANDĂRI